Summa sidvisningar

måndag 30 april 2012

Epilogen på gång..

Ja då har jag börjat med jobbet att skriva en epilog till "dom kallar det maskrosbarn". Jag gråter mellan varven, det är svårt att tänka på alla svek mm som jag fick gå igenom.
Så det går sakta.
Som ni vet ska jag flytta till en egen lägenhet från och med 1:a Juli, och då räknar jag med att skrivandet kommer igång på allvar.
Jag kommer att kunna vila när jag vill, och på ett helt annat sätt än vad jag kan idag, så då kommer jag att kunna skriva mer.
Jag SKA bli författare, jag har idéer som snurrar i huvudet på mig, om projekt som jag redan börjat på, och jag vill inget annat än att sitta och skriva. Men jag har ingen kraft kvar. Jag blir tröttare och tröttare för varje månad som går. Men det lär det bli ändring på!
Jag kommer inte att försöka släppa maskrosbarn först utan jag ska försöka få ut någon av mina andra manus, har man en fot inne är allt mycket lättare.


Jag kommer att släppa epilogen här på bloggen när jag är klar med den. Men jag kommer inte att skriva allt, för lite måste vara kvar tills boken kommer ut. ;-O
Men ett smakprov kan jag alltid fresta med.


Nu skiner solen ute och det är 17 grader i skuggan så nu ska jag ta med Ida ut så hon får leka av sig! Jag klarar inte av solen på grund av medicinerna jag äter så jag kommer parkera mig i skuggan och njuta och tänka på allt möjligt.
Visst är det underbart när man kan sitta och drömma sig bort?!


Imorgon blir det att marschera i 1:a Majtåget, det ska bli roligt! Sedan blir det tal med Magdalena Andersson. Helt underbart! Och imorgon ska det bli ännu varmare än vad det är idag!


Ha det gott alla! Ska försöka skriva lite oftare här! MINST 1 gång i veckan!


Vi Ses!!

// Krister

2 kommentarer:

 1. Hej ED-broder. Jag tycker att det är fantastiskt att du ska bli författare, ja, varför inte? Vi pseudofolk får göra det bästa av det sämsta. Jag får ofta frågan hur jag kan vara så glad och hur jag orkar med allt, men har vi egentligen något val? Styrka, kraft och mod till dig från lilla mig.

  SvaraRadera
 2. Hej ED-syster! :-0
  Ja jag satsar på författandet, för vad ska jag annars göra? Jag orkar ju inget annat så varför inte sitta/ligga och skriva?
  Ja jag ska göra mitt bästa och låta fantasin flöda fritt, jag har några manus på gång.¨
  Som du skriver så har man inget val än att försöka se det positiva i det hela. Ska man begrava sig i negativitet istället? Nej inget för min del!
  Detsamma till dig ED-syster!

  SvaraRadera